Financieel advies en administratie

BS Accountants is een volwaardig accountantskantoor voor advies- en accountancyvraagstukken en administratieve ondersteuning. BS Accountants wordt geleid door een accountant ondernemer die proactief met haar klanten meedenkt en hen voorziet van  actuele adviezen en die op de meest efficiënte wijze voor hen aan het werk gaat en hiermee vanzelfsprekend voldoet aan de wettelijke vereisten.

Bij de uitvoering van onze werkzaamhedenleggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw sector kent en aan wie u vragen kunt stellen. BS Accountants heeft uitgebreide financiële en fiscale kennis in huis.

Een ander speerpunt is de transparante manier van werken. Zo komt op basis van uw wensen desgewenst een abonnement tot stand. Wij voorkomen hiermee onduidelijkheden en verrassingen achteraf. Tevens verzorgt BS Accountants voor u de belasting aangiftes en eventueel de loonadministratie.

Wanneer u kiest voor BS Accountants, kiest u voor online boekhouden met Exact Online. Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang om niet alleen aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, maar vooral voor de efficiënte bedrijfsvoering.

Wilt u altijd en overal inzicht in uw financiële situatie? Wilt u vlak voor een vergadering de laatste cijfers in kunnen zien? Dat kan met Exact Online. Vanaf elke computer met een internet verbinding kunt u met uw persoonlijke account inloggen en rapportages en grafieken bekijken. Zo heeft u uw cijfers tot uw beschikking wanneer u ze nodig heeft. Met Exact Online krijgt u meer grip op uw administratie.

Online boekhouden betekent dat u veel zelf kunt doen, maar met BS Accountants staat u er niet alleen voor. Wij staan altijd voor u klaar om ondersteuning te verlenen. Tijdens het verwerken van uw administratie kunnen wij met u meekijken om antwoord te geven op uw vragen.

BS Accountants biedt u een betaalbare basisversie van Exact Online boekhouden aan. Deze basisversie geeft u voldoende functionaliteit om uw administratie online te verwerken. Wilt u online factureren of uw uren registreren? Exact Online maakt dit allemaal mogelijk voor u. Het boekhoudpakket is uit te breiden met meerdere toepassingen en functionaliteiten.

Is de financiële administratie van u of uw onderneming gedurende het boekjaar actueel? BS accountants vindt dat uw cijfers steeds up-to-date dienen te zijn en kan ervoor zorgen dat u tussentijdse informatie ontvangt die u nodig heeft om uw bedrijf bij te kunnen sturen.

BS Accountants kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. BS Accountants gebruikt uw cijfers hierbij om u te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen. Wij helpen u bij de keuze voor de juiste rechtsvorm en ook bekijken we ieder jaar de beste fiscale uitgangspunten voor uw bedrijf en uw privé-situatie.

Bent u geïnteresseerd ? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of raadpleeg de website: www.bs-accountants.nl